dilluns, 9 de juliol del 2007

Els creadors

Je je, després d'insistir en aquest article l'he aconseguit. Això ho faig, perquè vull donar a conèixer la gent que està suant la gota gorda i està treballant de valent perquè el nostre somni es faci realitat. Primer de tot:




El Pol:
Es un bèstia que mai para quiet. És el mes friki de tots. És l'encarregat de fer que els salts siguin una meravella. També fa de conillet d'índies per probar el salt, i com no, això passa factura després, amb tres caigudes en un dia, una volada espectacular i amb una roda punxada.

Un pirat.

El Sergi:


El tio més simpàtic del món. Super bon tio. S'ho sap tot en quan a trucs per la bici. Es coneix tot els noms dels riders, es sap totes les marques... un geni. No és cap crack a l'hora de saltar, però si que ho és al darrere la càmera. És l'encarregat de totes les passarel·les i dels mòduls de fusta.

Un geni.



L'Albert:
El més divertit de tot el món. És una màquina damunt la bici. El que no s'ho pensa ni dues vegades. Li encanta correr darrere les cabres, i empaitar-les. No té por a res, i només li fan falta cinc minuts per aconseguir que li surti qualsevol cosa davant la nostra cara. És l'encarregat de tot el terreny, i de que tothom faci bé la feina.

Una màquina.

El Roger:
El més rialler de tots. Aquest noi el més treballador de tots, és capaç de que se li acudeixi la idea més macabra de totes. Sempre està treballant i fa la feina ben feta. És un crack portant els carros i sempre riu. Sempre està disposat a fer qualsevol cosa, i si li demanes qualsevol favor te'l fa de gust.

Un macabra.



Pol-volcanik team

11 comentaris:

Anònim ha dit...

juajaujua
sergiiiiiiiii
:)
jaja
mas demant komentarii
i ara tel fikaree
pos ree...
k espero k t'hagin agradat les fulles
jajajaja
original no?
x)




un petoo!
i vigila k fas k se on vius
jajajajajajajja
(K)!

Anònim ha dit...

wenas a tots !!

us esta quedant de puta mara

avera si quant torneu a estar tots li

feu alguns retocs i a divertir-se

weno que de aqui 2 hores men vaig a

polonia una setamneta ;D ya ens

veurem per olesa

aios!!

Anònim ha dit...

Eps, yo soc d'Olesa, bueno, una urbanizacio que esta aprop, es diu "OASIS"...

On aneu amb la bici? yo tinc la meva BMX, y per la motaña no hi a res, em poso a pujar a alguns bancs, a saltar cadenas... lo de sempre, un toston...

On esta aquet lloc?!

.gracies!

Anònim ha dit...

Epsss hola de nou!

M'agrada la feina que esteu fent, jo vaig a un camp de motocross, que esta per una montaña d'olesa, pero esta lluny, y la bici per les pujades no va sola...

Bueno, esteu fent un bon treball!!!
A fer DIRT!!

Volcanik ha dit...

Eiss Marc!
Que tl? merci x felicitarnos eee, potser mas vist algun dia a la botiga dl Joan... Wno dr k gracies i a vera si algun dia kdm ok dw
Pol

Anònim ha dit...

jaja si, algun dia...
Ara mateix tinc la BMX feta una merda... dema vaig a per unes peçes jeje

Vinga adeusiau

Volcanik ha dit...

Ei Mrc només una pregunta!
Quin Marc ets i quina bmx tens?

Anònim ha dit...

wenasS!!*
wenu pol,,numes dirta k ets kaxo simpatika, k am tu mu pasu d konya i k akets dies a polonia mu e pasat superB am tu!! k persones km tu s troben a faltar i k ets mol-dificil d'oblidar!**
=)

[l blog super xulu,,,i super kurrat!]

ia nire pasant..*

ptons!

Anònim ha dit...

Soc un marc de una urb. d'Olesa, tinc una bicicle, amb un cuadre del Decathlon y lo demes son peces cambiades.

Anònim ha dit...

aki los PINKbikes.mu bien to mu bien pero acen falta muchos mas saltos i mas grandes pork son una mierdecilla wenu mejor dicho un mierdolo i k si necesitais ayuda nos llamais k aki pa to eeee k konste. benga mataos no os revolkeis mucho por los suelos k alfinal os kedareis sin tierra.firma: el cokito i el coco.

Anònim ha dit...

x l'lbert :D
pos re q mola mol
i q sou uns cracs del la bicii :P

TEUU MOLTS UAPUS A LAS FOTUUS*

uenu q nc q pusar;
cuidat uapixiM*]

att; noK'asS